Tervetuloa / Välkommen

[RoyalSlider Error] No posts found matching your criteria.

Välkommen till våra blomsterlökar och trädgårdsväxter!

Här visar vi våra trädgårdsväxter i form av blomsterlökar, knölar, perenner och annat. Vi har sammanställt ett sortiment blomsterlökar / trädgårdsväxter som passar de allra flesta och där vi har både de vanliga och ovanliga sorterna.
Kvalitetsmässigt så erbjuder vi så livskraftiga blomsterlökar / knölar och perenner som det bara går och genomgående så köper vi bara in de allra största blomsterlökarna och knölarna från de pålitligaste leverantörerna för trädgårdsväxter i Europa. Det kan vara så att det finns ännu större storlekar att få tag på, men av det som våra leverantörer erbjuder så väljer vi ut dom största blomsterlökarna de har. Kom ihåg att kontrollera storleken på blomsterlökarna om ni jämför priser i olika butiker. Ett väldigt lågt pris betyder oftast de allra minsta blomsterlökarna som också resulterar i mindre blommor / växter. Storleken på blomsterlökarna och knölarna har stor betydelse för storleken på blommorna men även för hur livskraftig växten blir. Allt detta är inte minst viktigt för din trädgård och hur mycket du kommer att kunna njuta av den. För att inte nämna hur viktigt det är pga. vårt klimat. Detta är speciellt viktigt när man handlar blomsterlökar och knölar på nätet / på postorder eftersom kunden oftast inte har den direkta kontakten med säljaren och får nöja sig med de små växterna när det är för sent att reklamera blomsterlökarna och knölarna man har fått. Kom ihåg att upplevelsen blir större med livskraftiga trädgårdsväxter.

Våra leverantörer tillhör bara de mest erkända firmorna vilket borgar för att det är livskraftiga växter som kommer att skickas från oss.