Dahlia Penhill Dark Monarch Dahlia Penhill Dark Monarch
Dahlia Penhill Dark Monarch Pakken inneholder 1 stk. Dahliaknoll...
Bletilla striata Alba Bletilla striata Alba
Bletilla striata Alba
Hosta hybrida Krossa Regal Hosta hybrida Krossa Regal
Hosta hybrida Krossa Regal
Trillium vaseyi Trillium vaseyi
Trillium vaseyi
Geranium cinereum Ballerina Geranium cinereum Ballerina
Geranium cinereum Ballerina
Canna Wyoming Canna Wyoming
Canna Wyoming
Crocosmia crocosmiiflora Emberglow Crocosmia crocosmiiflora Emberglow
Crocosmia crocosmiiflora Emberglow

Välkommen till våra blomsterlökar och trädgårdsväxter!

Välkommen till Nordens största webshop med det största sortimentet av trädgårdsväxter. Vi säljer dessa i form av blomsterlökar, knölar och barrötter. Vårt sortimentet av  blomsterlökar och trädgårdsväxter passar de allra flesta och vi har både vanliga och ovanliga sorter.

Kvalitetsmässigt så köper vi bara in verkligt livskraftiga blomsterlökar etc. som det bara går och även de allra största blomsterlökarna och knölarna från de pålitligaste leverantörerna för trädgårdsväxter i Europa. Det kan vara så att det finns ännu större storlekar att få tag på, men av det som våra leverantörer erbjuder så väljer vi ut dom största storlekarna de har. Kom ihåg att kontrollera storleken på blomsterlökarna om ni jämför priser i olika butiker. Ett väldigt lågt pris betyder oftast de allra minsta blomsterlökarna som också resulterar i mindre blommor och kortare blomningstid. Storleken på blomsterlökarna och knölarna har stor betydelse för storleken på blommorna men även för hur livskraftig växten blir vilket i sin tur påverkar hur många som tar sig. Allt detta är inte minst viktigt för din trädgård och hur mycket du kommer att kunna njuta av den. För att inte nämna hur viktigt det är pga. vårt klimat. Detta är speciellt viktigt när man handlar blomsterlökar och knölar på nätet / på postorder eftersom kunden oftast inte har den direkta kontakten med säljaren och får nöja sig med de små växterna när det är för sent att reklamera blomsterlökarna man har fått. Kom ihåg att upplevelsen blir större med livskraftiga trädgårdsväxter.

Våra leverantörer tillhör bara de mest erkända firmorna vilket borgar för att det är livskraftiga växter som kommer att skickas från oss.